Ξανά σε ψυχιατρική κλινική η Catherine Zeta Jones

«Η Catherine μπήκε με δική της πρωτοβουλία, σε μια μονάδα φροντίδας υγείας… Είναι αποφασισμένη να κάνει τακτικές θεραπείες για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση της υγείας της», δήλωσε η εκπρόσωπος της 43χρονης σταρ, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού εμφανίστηκε καθησυχαστικό: «δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα… Απλά, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει, αφού προετοιμάζει δύο έργα. Θα τα καταφέρει!».

Η περιπέτεια με την υγεία της ηθοποιού αποκαλύφθηκε το 2011, οπότε και μπήκε για πρώτη φορά σε ψυχιατρική κλινική. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, ευρέως γνωστή ως μανιοκατάθλιψη. Η διπολική διαταραχή -από την οποία πάσχουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο- αντιμετωπίζεται με φάρμακα ή/και ψυχοθεραπεία, ενώ θεραπεία με την έννοια της ίασης θεωρείται πως δεν υπάρχει.

«Δεν είναι μόνο ότι “πέφτω” εγώ ψυχολογικά αλλά παρασύρω και όλους τους υπόλοιπους γύρω μου. Είναι σαν ένα μαύρο σύννεφο από το οποίο πρέπει να βγω και λέω “ωχ πάμε πάλι”», είχε δηλώσει η Catherine Zeta Jones, που αναμένεται ότι θα νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα.

 

Πηγή: star

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins