Ο Agent Greg καλεσμένος στην εκπομπή Welcome to my House

Ο Agent Greg καλεσμένος στην εκπομπή Welcome to my House  την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Περιγραφή

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Dj και παραγωγός Agent Greg, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής dance σκηνής και όχι μόνο.

Το μοναδικό στυλ,το πάθος,το δημιουργικό ταλέντο και η αστείρευτη ενέργειά του, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες DJ των τελευταίων χρόνων. Ο Agent Greg, χάρη σε όλα τα παραπάνω και μετά από συνεχή και σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να ξεσηκώνει τα πλήθη όπου εμφανίζεται, από την Ευρώπη έως την Αμερικη και την Αυστραλία.

Έχοντας παίξει στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, με πρώτο του residency στο παγκοσμίου φήμης Cavo Paradiso της Μυκόνου, δε μπορούσε παρά να έχει μια συνεχή ανοδική πορεία. Το καλοκαίρι του 2007, ο Greg καθιερώθηκε ως resident στο Paradise Club (Μύκονος), όπου και συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι και σήμερα και να εμφανίζεται δίπλα σε ονόματα παγκοσμιου φημης (Erick Morillo,Swedish House Mafia,Armin Van Buuren, κ.α).

Ο Agent Greg είναι επίσης και ο “εγκέφαλος” του εβδομαδιαίου radio show “Philosophy of Dance”, που μεταδίδεται σε παραπάνω από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως.

Οι μουσικές παραγωγές του Agent Greg κυκλοφορουν σε labels όπως: Strictly Rhythm, Ultra, Ministry Of Sound, Stealth, Subliminal, Spinnin, στηρίζονται από top καλλιτέχνες όπως ο Bob Sinclar, Roger Sanchez, Tiesto, Peter Rauhofer και  περιλαμβάνονται σε περισσότερες από 60 συλλογές σε όλο τον κόσμο.

Ο Agent Greg όταν δεν ταξιδεύει για να βρεθεί στα decks κάποιου club, εργάζεται στο studio του πάνω στις νεες του δουλειές καθώς και στο digital label του, την Recharged Music.

Links

Official website : www.agentgreg.com

Facebook Fan Page : www.facebook.com/djagentgreg

Soundcloud : www.soundcloud.com/djagentgreg

Twitter : www.twitter.com/djagentgreg

Youtube : www.youtube.com/agentgregofficial

Recharged Music : www.facebook.com/rechargedmusic

IPhone Application : http://itunes.apple.com/gr/app/agent-greg/id379144908?mt=8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins