Ο Ashton Kutcher στο ρόλο του Steve Jobs

Τον ίδιο υποδύεται ο Ashton Kutcher, αναβιώνοντας τα νεανικά χρόνια του Jobs καθώς αρχίζει να ασχολείται με τους υπολογιστές.

ashtonKutcherSteveJobs2-530x330

Στις φωτό που παρατίθενται παρατηρείται πόσο ταιριαστός είναι ο Ashton Kutcher για το ρόλο μιας που η ομοιότητά του με τον Steve Jobs στα νεανικότερά του χρόνια είναι εμφανής! Με ένα απλό πουκάμισο και τζην, ο χολυγουντιανός σταρ ποζάρει μπροστά σε έναν γραφείο στο οποίο είναι κολλημένο ένα πόστερ της IBM που γράφει “Think!”(Σκέψου).

steve-jobs-photo-530x354 ashton-kutcher-steve-jobs-photo-530x357

Η ταινία περιγράφεται ως η βιογραφία ενός από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στην Αμερική, που περιγράφει καταστάσεις από τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του μεγάλου δημιουργού της Apple…Ατην ταινία “jOBS” πρωταγωνιστούν ακόμα οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J. K. Simmons, και ο Matthew Modine.

steve-jobs-ashton-kutcher1-530x357

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για να προετοιμάσει το έδαφος για την έξοδο της ταινίας προς το τέλος του καλοκαιριού στην Αμερική, το αποδεικνύει αφου το «Jobs» του Τζόσουα Μάικλ Στερν μοιάζει με μια τηλεταινία από αυτές που βλέπεις χωρίς πολλές απαιτήσεις για έναν τύπο που ήταν πιο έξυπνος απ’ ότι η εποχή του και που απλά τυχαίνει να βασίζεται σε μια από τις πιο μυθικές ιστορίες ανόδου στη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία.

ashtonKutcherSteveJobs3-530x330

Η σκηνοθεσία είναι του Joshua Michael Stern και παίζουν ακόμα οι Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, Amanda Crew και James Woods.

Η ταινία θα προβληθεί στις 16 Αυγούστου.

Πηγή: thecinema.gr

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins