Ο Mr. Orpheus καλεσμένος στην εκπομπή Welcome to my House

Την Δευτέρα 29 Απριλίου.

 

Ιδρυτής & ένας απο τους resident dj , των House United parties , ο MR.ORPHEUS γνώρισε για πρώτη φορά την house μουσική σκηνή σαν clubber το 1999 στα τότε μεγάλα club της Αθήνας .

Έναν χρόνο μετά αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το dj-ing κάτι που κάνει με επιτυχία μέχρι σήμερα έχοντας το δικό του προσωπικό μουσικό στύλ, με ήχους απο deep,soulful και afro ,μέχρι funky, tech & disco house.

Το 2006 είναι χρονιά σταθμός στην καριέρα του καθώς γίνεται συνιδρυτής και resident dj στα Lollipop events για 3 συνεχόμενα έτη, τα οποία έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά απο το clubbing community της Αθήνας , με πιο σημαντική στιγμή την συμμετοχή του ,σε 2 ‘Hed Kandi’ parties του Ministry of Sound στην Αθήνα .

Το 2008 δημιουργεί το δικό του party Label με την ονομασία ‘House United’ το οποἰο διατηρεί μέχρι και σήμερα έχοντας πραγματοποιήσει event στα πιο γνωστά dance club της Αθήνας και όχι μόνο.Πραγματοποιώντας συνεργασίες και event με ονόματα όπως : Quentin Harris , Franck Roger , Josh Milan , Joyce Mercedes κ.α

Ο MR.ORPHEUS σήμερα , παράλληλα με τα House United parties ετοιμάζει το πρώτο του single το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2013.

follow MR.ORPHEUS on soundcloud :soundcloud.com/house_united
official House United fan page :www.facebook.com/houseunited.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins