11 πράγματα που ξενερώνουν τον άντρα σε μια σχέση!

Προσπάθησε να τις αποφύγεις ή τουλάχιστον να τις εκδηλώνεις με μέτρο και διακριτικότητα.

1. Δεν του αφήνεις αρκετό χώρο.

Μπορεί κάποιοι άντρες, όταν παραπονιούνται πως νιώθουν καταπίεση και πως επιθυμούν λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο για να κάνουν πράγματα ανεξάρτητα από εσένα, να αναζητούν ουσιαστικά μια δικαιολογία για να «κάνουν παιχνίδι ελεύθερα». Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για όλους τους άντρες. Όταν δεν μπορείς να του δώσεις λίγο χώρο, είτε η σχέση δεν έχει σταθερές βάσεις, είτε έχεις ανασφάλειες. Θυμήσου, η έντονη ζήλια και κτητικότητα θα τον απομακρύνουν!

2. Περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου

Οι γυναίκες χρησιμοποιούμε εκτός από τα λεκτικά μηνύματα και τη μη λεκτική επικοινωνία. Οι άντρες όχι μόνο δεν το κάνουν αυτό, αλλά συχνά μένουν μόνο σε αυτό που τους εκφράζεις με τα λόγια. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Όχι, δεν έχω πρόβλημα να βγεις απόψε με τους φίλους σου αντί να πάμε κινηματογράφο», του λες κουνώντας ρυθμικά το πόδι και έχοντας σταυρωμένα τα χέρια. Όταν επιστρέψει, το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις την γκρίνια, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να σε θεωρήσει παράλογη που του χάλασες τελικά τη βραδιά με την κακή σου διάθεση.

3. Μιλάς πολύ για τα προβλήματα της σχέσης σας με τις φίλες σου

Ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Θυμήσου, όμως, πως ο άντρας δεν θέλει να συζητιούνται τα προσωπικά σας με άτομα που θεωρεί πως δεν έχουν λόγο στη σχέση σας και στην τελική θεωρεί πως δεν χρειάζεσαι συμβουλές από άλλους. Θέλει να υποστηρίζεις τη δική σου άποψη και όχι να επηρεάζεσαι από τους γύρω σου.

4. Γίνεσαι δραματική με το παραμικρό

 Του τηλεφωνείς και του παραπονιέσαι για καθετί που σου συμβαίνει και του μεταδίδεις συνεχώς το στρες που βιώνεις. Γκρινιάζεις, κλαψουρίζεις, γίνεσαι εχθρική. Ακόμα και ο καλύτερος σύντροφος του κόσμου γρήγορα θα κουραστεί!

 5. Δεν τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί

 Προσπαθείς να τον κάνεις να ακολουθήσει το πρόγραμμά σου και θεωρείς ανόητες τις επιλογές που κάνει στον ελεύθερο χρόνο του. Θέλει να παίξει, για παράδειγμα, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι και του ζητάς να βγάλει τα σκουπίδια ή προσπαθείς να κάνεις συζήτηση μαζί του. Πίστεψέ με, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που θέλει είναι να περάσει στην επόμενη πίστα με το μεγαλύτερο σκορ! Όλα τα υπόλοιπα, απλά θα τον κάνουν να βγει εκτός εαυτού!

6. Μιλάς πολύ

 Oι άντρες είναι κατ’ εξοχήν λιγομίλητοι και εκτιμούν ιδιαίτερα τις στιγμές ησυχίας, ειδικά εάν έχουν μόλις επιστρέψει από τη δουλειά. Εάν εσύ, λοιπόν, μπαίνεις στο δωμάτιο, μιλώντας ακατάπαυστα και μάλιστα για θέματα που φαίνεται να θεωρεί ανούσια, γρήγορα θα νιώσει πως δεν τον σέβεσαι και πως γίνεσαι κουραστική.

7. Γίνεσαι διαχυτική με άλλους άντρες

 Το να βγαίνεις συχνά μόνη με συγκεκριμένους φίλους σου, να δέχεσαι με ευκολία κολακευτικά σχόλια ή να συμπεριφέρεσαι σε άλλους άντρες το ίδιο καλά όπως και σε εκείνον, θα τον κάνουν να χάσει πάσα ιδέα για εσένα.

8. Τον κάνεις να περιμένει στα ραντεβού

Πόσες φορές έχει τύχει να σε περιμένει έξω από την πόρτα σου, ενώ εσύ ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις; Οι άντρες δεν αντέχουν το στήσιμο!

9. Τον ρωτάς διαρκώς για τα κιλά σου

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι την επιβεβαίωση περισσότερο από ποτέ, ωστόσο εάν όλη την ώρα εκφράζεις ανασφάλειες για το σώμα και την εμφάνισή σου, θα τον κάνεις να κουραστεί και να ξενερώσει. Οι άντρες θέλουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση!

10. Προσπαθείς να τον αλλάξεις

Οι άντρες δεν αντέχουν να τους πιέζεις προκειμένου να κάνουν πράγματα που αρέσουν σε εσένα και όχι σε εκείνους. Πόσω μάλλον εάν προσπαθείς συνεχώς να τους ελέγχεις και επικρίνεις τις δικές τους επιλογές. «Φάε σαλάτα, η διατροφή σου δεν είναι υγιεινή», «Ας πάρουμε μια πιο ρομαντική ταινία, τα επιστημονικής φαντασίας είναι ανόητα», «Πάμε μια εκδρομή, πάλι σπίτι θα μείνουμε;»

 11. Είσαι «κρεμασμένη» πάνω του

Ο άντρας θέλει η κοπέλα του να είναι προσκολλημένη σε αυτόν και ως ένα βαθμό να εξαρτάται από εκείνον. Ωστόσο, εάν χαθεί το μέτρο, η κατάσταση γίνεται κουραστική και γρήγορα θα χάσει το θαυμασμό προς το πρόσωπό σου. Οι άντρες θέλουν γυναίκες που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους!

Πηγή : kamikaze.gr

You must be logged in to post a comment Login