Η BLISSPROJECTS καλεσμένοι στην εκπομπή Welcome to my House

Η BLISSPROJECTS από το 2003 μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με όλο το εγχώριο entertainment industry καλύπτοντας διαφημιστικά parties/events/awards/DJs/artists κλπ. Μεγάλες δισκογραφικές όπως Sony Music Entertainment Greece, Universal Music Greece, Planetworks, ΚΛΙΚ records κα, όμιλοι επιχειρήσεων και γνωστοί επιχειρηματίες του χώρου της διασκέδασης όπως VS Hospitality Group του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, ο Όμιλος Παπαθεοχάρη, ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, ο Όμιλος Μπέτα στη Θεσσαλονίκη κα. αλλά και individual σημεία με μεγάλη ιστορία (Galea, Boutique κα.) την έχουν εμπιστευτεί για τη διαφήμιση, τα πρωτοποριακά design concepts και το γενικό advertising strategy.

Όλοι οι fans της House και Dance μουσικής έχουν σίγουρα κάπου φυλαγμένο ένα flyer, μια πρόσκληση ή ένα poster από κάποιο major event του οποίου την επιμέλεια και το γενικότερο concept είχαν οι Άρης Αλευράς και Τάσος Φιλίππου σε αυτή την almost 10ετη τους πορεία.

Ο Τάσος Φιλίππου εκτός από Creative Director της εταιρίας, είναι γνωστός και για την ενασχόληση του με τη House μουσική από το 1999 μέχρι σήμερα καθώς έχει παίξει μουσική σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs όπως: Villa Mercedes, Cafe Mercedes (“μικρό”), Venue, Paradizzio, Shark (Salonica), Island, Tole (Spetses) κα.
Highlight τα Mobile & Private Concept Parties σε όλη την Αθήνα (2000 – σήμερα) και οι συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως: Magna, Vassili Tsilichristos, Alexandros Christopoulos, Nuestra Musica, Follow Me κα.

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins