Μπρούνο Μαρς και Peppers ανατίναξαν το Super Bowl!

Ο Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) είναι από τους πιο θετικούς και κουλ ποπ περφόρμερ αυτή τη στιγμή και δικαίως πουλάει σαν τρελός και γεμίζει βραβεία.

Ο 28χρονος τραγουδιστής ανέλαβε φέτος το περιβόητο μισάωρο του Super Bowl κι εμφανίστηκε με τη μπάντα του φορώντας χρυσά, γυαλιστερά σακάκια ξεσηκώνοντας όσους ήταν στο κοινό και μπροστά από τις οθόνες με καλεσμένους τους Red Hot Chili Peppers που δε θα σταματήσουν ποτέ να φουλάρουν ενέργεια.

Ο Χαβανέζος κύριος που μοιάζει σα να ήρθε από κάποια παλιά φανκάδικη εποχή ξεκίνησε το σόου με ένα σόλο πάνω στα ντραμς , συνέχισε με τα χιτ του Locked out of Heaven, Treasure, Runaway baby και δέχθηκε εισβολή από τον Άντονι και την παρέα του οι οποίοι έπαιξαν το Give it Away χοροπηδώντας non stop πάνω στη σκηνή.

«Οι Peppers ήταν το πρώτο συγκρότημα που μου ήρθε στο μυαλό για το Super Bowl. Είναι μια μπάντα με ψυχή όχι μόνο από μουσικής πλευράς αλλά και σαν άνθρωποι»ανέφερε ο Μαρς ο οποίος έκλεισε την εμφάνιση του με το Just the way you are με ένα μικρό αφιέρωμα σε Αμερικάνους στρατιώτες να το συνοδεύει.

Πηγή : e-go.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins