Για ένα χρόνο θα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο Chris Brown

Ο τραγουδιστής Chris Brown καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους από δικαστήριο του Λος Άντζελες, επειδή παραβίασε την αναστολή που του είχε επιβληθεί μετά τον ξυλαδαρμό της τότε συντρόφου του, της εξωτικής Rihanna, το 2009.

Ο οξύθυμος σταρ, ο οποίος έχει ήδη περάσει 8 μήνες πίσω από τα σίδερα της φυλακής, για διάφορα αδικήματα, θα παραμείνει για άλλους 4 μήνες στη φυλακή, όπου κρατείται από τα μέσα Μαρτίου, αφού τον έδιωξαν από ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Επιπλέον, το δικαστήριο αποφάσισε ότι θα βρίσκεται υπό επιτήρηση έως και τον Ιανουάριο του 2015.

Να σημειωθεί, ότι ο 24χρονος τραγουδιστής βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση από τη βραδιά της απονομής των Βραβείων Grammy, τον Φεβρουάριο του 2009, όταν είχε ξυλοκοπήσει τη Rihanna.

Τότε είχε καταδικαστεί σε 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας και πενταετή επιτήρηση, ενώ τώρα το δικαστήριο του Λος Άντζελες του επέβαλε να συμπληρώσει άλλες 1.000 ώρες εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα.

Βέβαια, ο τραγουδιστής κινδυνεύει να καταδικαστεί σε άλλους 6 μήνες φυλάκισης και πρόστιμο, επειδή φέρεται να έκαναν μαύρο στο ξύλο μαζί με τον σωματοφύλακά του ένα θαυμαστή του σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον τον περασμένο Οκτώβριο. Η δίκη του για την υπόθεση αυτή έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου.


Πηγή : e-radio.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins