Αυτή είναι η πανέμορφη… αιτία διαζυγίου του Πούτιν

Ωστόσο, ο γάμος τους φαίνεται ότι είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, και συγκεκριμένα από το 2006, όταν ο Ρώσος πρόεδρος έπεσε στα δίχτυα της Αλίνα Καμπάεβα.

Η εντυπωσιακή Ρωσίδα φέρεται να διατηρεί παράνομο δεσμό με τον Πούτιν τα τελευταία επτά χρόνια και μάλιστα να έχει μαζί του δυο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Η 30χρονη Αλίνα, με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν ήταν πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, έχοντας κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακού Αγώνες του 2004, αλλά και το χάλκινο στους Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.

Το 2007 αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό και να ασχοληθεί με την πολιτική. Πλέον βρίσκεται στο ρωσικό κοινοβούλιο όπου είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής την πολιτική νεολαία.

Το ειδύλλιο, ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το 2008, όταν ρωσική εφημερίδα, ιδιοκτησίας Λέμπεντεφ, επικαλέστηκε ανώνυμο μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι Πούτιν και Καμπάεβα συνδέονται ερωτικά.

Σύντομα ο επιχειρηματίας Αλεξάντερ Λέμπεντεφ, αναγκάστηκε να κλείσει την εφημερίδα, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει διαφήμιση, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν ότι το λουκέτο ήταν αποτέλεσμα πιέσεων.

Πηγή :  to-gamato.com

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins