Έκοψε τις φλέβες της η 15χρονη κόρη του Michael Jackson!

Προσπάθησε να βάλει η 15χρονη κόρη του Michael Jackson, Paris, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Η είδηση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Τετάρτης και έχει προκαλέσει σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του «θρύλου της ποπ» έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας στο πατρικό της σπίτι, στο Calabasas, ενώ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Άμεση Βοήθεια. Πληροφορίες λένε πως η Paris είχε κομμένες φλέβες, ενώ, αρχικά, κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υπερβολική κατανάλωση χαπιών.

«Αναρωτιέμαι γιατί τα δάκρυα είναι τόσο αλμυρά;… Xτες, όλα μου τα προβλήματα έμοιαζαν να είναι τόσο μακρινά και τώρα μου φαίνονται σαν να ήρθαν για να μείνουν», έγραφε στο Twitter, λίγο πριν βρεθεί στο νοσοκομείο, η 15χρονη.

Σε δήλωσή του, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας Jackson τόνισε πως η Paris δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της. «Υποφέρει από την απώλεια, αλλά δεν γνωρίζουμε τι την έκανε να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tsekouratoi.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins