Γιατί όλα τα καινούρια βίντεο στο youtube έχουν ακριβώς 301 views;

Την πρώτη φορά δεν σου κάνει εντύπωση. Ούτε τη δεύτερη. Την τρίτη φορά που το βλέπεις νομίζεις ότι πρόκειται για σύμπτωση, αλλά όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνεις πως κάτι κρύβεται πίσω από το φαινόμενο. Γιατί όλα τα νέα βίντεο στο youtube έχουν ακριβώς 301 views;

youtube 2

Οταν ένα βίντεο ανεβαίνει στο youtube η Google θέλει να είναι βέβαιη πως τα views που λαμβάνει είναι αληθινά και δεν προέρχονται από μηχανήματα που προσθέτουν κλικς ή από δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να δείξουν πως το προϊόν τους είναι δημοφιλές. Ετσι, το youtube παγώνει τον μετρητή των views στα 301 όσο το σύστημα τσεκάρει το βίντεο μέσω μιας στατιστικής διαδικασίας που επιβεβαιώνει πως η κίνηση από τους σέρβερς όλου του κόσμου είναι αληθινή. Ο μετρητής παγώνει στα 301 views για περίπου μισή μέρα, όσο δηλαδή διαρκεί ο έλεγχος, ωστόσο εσωτερικά εξακολουθεί να δουλεύει κι όταν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, τα κλικ προσθέτονται στο σύνολο.

youtube 3

Δεν είναι σαφές γιατί η Google επέλεξε τον αριθμό 301. Ακόμα και ο Τεντ Χάμιλτον, ο διευθυντής περιεχομένου στο youtube δεν ξέρει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Πρόσθεσε, όμως, πως το σχετικό θέμα με τα 301 views είναι αυτό για το οποίο τον ρωτούν πιο συχνά απ’ όλα.

Πηγή : neopolis.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins