Η Miley Cyrus ποζάρει yυμvή στον Terry Richardson (πάλι)

Μετά τη γενική κατακραυγή για την προκλητική εμφάνισή της στα VMAs, αλλά και τις yυμνές πόζες στο νέο της video clip «Wrecking Ball», η 20χρονη Miley Cyrus αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα, με μια γυμνή και σχεδόν ποpνογραφική –όπως σχολιάζουν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης– φωτογράφηση από το φωτογράφο των διασημοτήτων, Terry Richardson.

Τις φωτογραφίες ανάρτησε ο ίδιος ο Richardson στην προσωπική του ιστοσελίδα και οι Αμερικανοί πλέον αναρωτιούνται τι συμβάνει με τη Miley και γιατί οι γονείς της της επιτρέπουν να συνεχίζει με εκθέτει τον εαυτό της με αυτόν τον τρόπο και να yδύνεται με κάθε ευκαιρία.

Στις επίμαχες φωτογραφίες το άλλοτε καλό κορίτσι της Disney ποζάρει προκλητικά στο φακό, φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία, αλλά και τόπλες. Σε άλλες πάλι εικόνες αγγίζει το σώμα της, καπνίζει πούρο, τρώει παγωτό, γλείφει το είδωλό της στον καθρέφτη και φυσικά μας βγάζει τη γλώσσα της, αδιαφορώντας για όσα λέγονται ή γράφονται για εκείνη.

miley_cyrus_naked_1 miley_cyrus_naked_2 miley_cyrus_naked_3

miley_cyrus_naked_4 miley_cyrus_naked_8 miley_cyrus_naked_9 miley_cyrus_naked_10 miley_cyrus_naked_5 miley_cyrus_naked_6 miley_cyrus_naked_7

Πηγή : e-radio.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins