Ο Jason Wasabi καλεσμένος στην εκπομπή Welcome to my House

Ο Jason Wasabi γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

O μαγικός κόσμος της μουσικής υπήρξε ανασπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του. Οι κασέτες και τα βινύλια των γονιών του αποτέλεσαν τα πρώτα του μουσικά ακούσματα. Η μύηση στους ηλεκτρονικούς ήχους ήρθε με την απόκτηση του πρώτου του ηλεκτρονικού υπολογιστή, σε ηλικία 15 ετών! Έτσι το μουσικό του ταξίδι στη house μουσική ξεκινά..

Γέννημα θρέμα των νοτίων προαστίων, η πρώτη του επαφή με τα decks έγινε σε club της περιοχής του, όπου αποκτά τους πρώτους φανατικούς φίλους της μουσικής του.

Η γνωριμία του με τον DJ Viton το 2002 υπήρξε καθοριστική για την πορεία του ως DJ. «Έπαιξαν» μαζί στο θρυλικό club Venue, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία από την πρώτη κιόλας εμφάνιση.

Ως μέλος του “Local Underground team” μαζί με τους Viton, Jose Zamora, Kosmas Espilon και KST, ο Jason συμμετέχει σε events στα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας.

Έκτοτε, μοιράζεται με το κοινό το πάθος του του για την house μουσική, δημιουργώντας βραδιές γεμάτες ρυθμό, ένταση, χορό και διασκέδαση, όπου κι αν εμφανίζεται!

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins