Μάιλι Σάιρους: Να γιατί άναψα τον μπάφo στη σκηνή…

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Capital FM, Breakfast show και σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών Ντέιβ Μπέρι (Dave Berry) και Λίζα Σνόουντον (Lisa Snowdon) πώς της ήρθε να ανάψει τσιγαριλiκι στη σκηνή των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων, απάντησε απλά και ξεκάθαρα:

“Το έκανα περισσότερο γιατί ήξερα ότι οι θαυμαστές στο Άμστερνταμ θα το λάτρευαν. Και ήξερα ότι όλοι εκεί μέσα θα τρελαινόταν”. Όσο για όσους αντέδρασαν; Η 20χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει πως “ορισμένοι άνθρωποι σκέφτονται υπερβολικά”.

“Απλά έβγαινα από το δωμάτιό μου και θυμήθηκα ότι το είχα στην τσάντα μου και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ αστείο. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Όπως και δεν λέω ποτέ σε κανέναν τι θα κάνω. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται υπερβολικά”, είπε ολοκληρώνοντας τη σκέψη της η Μάιλι βάζοντας και την τελεία σε ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ ως εξής: “Πραγματικά δεν με νοιάζει τι λένε τα μίντια. Δεν ψάχνω το όνομά μου στο Google και δεν ξέρω τι λένε. Είμαι απλά υπερβολικά ειλικρινής”. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Πηγή : to-gamato.com

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins