Νέο look: Η Beyonce έκοψε κοντά τα μαλλιά της!

Aφωνοι έμειναν όσοι ακολουθούν την Beyonce στο Instagram όταν συνειδητοποίησαν ότι η κοντή κουπ της φωτογραφίας δεν ήταν περούκα.

Λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της “Mrs Carter Tour” η Queen B αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της. Πήγε λοιπόν στον κομμωτή της και -αντί να ζητήσει ένα χτένισμα, ένα hairdo, ένα ρεφλέ- του είπε να τα κόψει “αγοράκι”. (Καλά, δεν ξέρουμε πως ακριβώς έγινε, αλλά κάπως έτσι το φανταζόμαστε το σκηνικό.)

beyo2

Συνήθως οι γυναίκες κόβουν ή βάφουν τα μαλλιά τους όταν θέλουν να γυρίσουν σελίδα, να κάνουν καινούργια αρχή, να ξεπεράσουν κάποιο δύσκολο χωρισμό, να πάνε παρακάτω. Η Queen B, από όσο ξέρουμε, και ευτυχισμένη στο γάμο της είναι, και το παιδάκι της το χαίρεται, και στην περιοδεία χαμός έγινε -ποιος ξέρει άραγε τι την ώθησε να κάνει αυτήν την αλλαγή.

beyo3

Περιμένοντας εναγωνίως το επίσημο σχόλιο του Jay Z, διαβάζουμε τις αντιδράσεις των fans στο Instagram. Δε λες κι ότι ξετρελάθηκαν με την… ανανέωση. Εσείς, τι λέτε;

Πηγή: cosmo.gr

 

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins