Οι διάσημοι για ΕΡΤ

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς δημοσιοποίησαν την αντίθεσή τους μέσω αναρτήσεων στον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter.

Ο Λαυρέντης Μχαρίτσας έγραψε: «Άλλο εξυγίανση κι άλλο πονάει το δόντι και κόβουμε το κεφάλι! #ert».

O Γιάννης Αϊβάζης με πολλά tweets εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του με την κυβερνητική απόφαση. Ενδεικτικά παρατίθενται δύο αναρτήσεις: «Μάγκες τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά .. Όλοι στην ΕΡΤ για συμπαράσταση των συνανθρώπων μας!» και «Αναδιαρθρώστε βλάκες, μη κλείνετε! #ert».

O Γιώργος Καπουτζίδης έργραψε: «Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ΕΡΤ μέσα σε ένα απόγευμα. Το αντιρατσιστικό θέλει να το σκεφτεί δυο – τρία χρόνια μέχρι να το αποφασίσει. Αλήτης!».

Η Άντα Λιβιτσάνου εξέφρασε την έκπληξή της, αλλά και τη λύπη της: «:-( τώρα είδα τι έγινε!!! Έχω πάθει σοκ…. πάει… για την ΕΡΤ».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε λόγο για τις θέσεις… ανεργίας που θα προκύψουν από το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης: «Κλείνει σήμερα η ΕΡΤ! ΟΚ, το χαράτσι είναι μεγάλο, αλλά όχι να το… πληρώσουν όλο οι εργαζόμενοι εκεί. Δημιουργούμε νέες θέσεις…ανεργίας».

Τέλος, η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς έκανε το ακόλουθο tweet: «Θα διαδηλώσουν, θα εναντιωθούν, αλλά δυστυχώς θα περάσει και αυτό, όπως «περάσαν»… και τα άλλα…».

Πηγή : zougla.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins