Όταν η Γκουέν Στεφάνι ζητούσε αυτόγραφα από τον Στινγκ

 Τη Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) πάντα την είχαμε λίγο πιο ψηλά από τις υπόλοιπες ποπ τραγουδίστριες όταν άρχισε τη σόλο καριέρα της ύστερα από τη διάλυση των No Doubt. Τώρα στα 44 της είναι μητέρα δύο παιδιών, περιμένει το τρίτο, είναι και πάλι η frontwoman της μπαντας τα μέλη της οποίας επανασυνδέθηκαν και συνεχίζει ακόμα να έχει το πιο ιδιαίτερο στυλ απ΄όλες τις σταρ γύρω της.
Χθες στο twitter θυμήθηκε και πόσταρε δύο φωτογραφίες της που είχαν τραβηχτεί πολλά χρόνια πριν και εννοείται δεν έχουν καμία σχέση με τις Μπγιονσέ (Beyonce) που επίσης νοστάλγησε στο Instagram.
gwen2
Στην πρώτη πίσω στο 1983 είναι εκείνη ,αγνώριστη με εντελώς διαφορετικό στυλ και ζητάει αυτόγραφο από τον Στινγκ (Sting) ο οποίος τότε ήταν στους Police και είναι σαν σκηνή από κάποια παλιά ταινία. Η δεύτερη είναι μία backstage από μια φωτογράφηση των No Doubt από τον Ντέιβιντ Λα Σαπέλ (David LaChapelle) για το εξώφυλλο του Rolling Stone. γράφοντας “12 years ago today?! No way?! thank u @LaChapelleland @RollingStone xo gx @nodoubt #fbf'” στη λεζάντα. Σα να μην πέρασε μια μέρα προσθέτουμε εμείς.
gwen3
Πηγή : e-go.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins