Πώς γυρίστηκε η πιο διάσημη σκηνή οργασμού στον κόσμο

Όλοι γνωρίζουν την ταινία «Όταν Ο Χάρι Γνώρισε Τη Σάλι» ή έστω έχουν δει την επίμαχη σκηνή στην οποία η Meg Ryan υποκρίνεται οργασμό μέσα σε μια καφετέρια!

Πώς όμως γυρίστηκε η σκηνή;
Στο φιλμ του 1989, η σκηνή του ψεύτικου οργασμού γυρίζεται στο Katz’s Delicatessen στο Μανχάταν.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου–καφέ έχουν κρεμάσει μάλιστα μια ταμπέλα πάνω από το συγκεκριμένο τραπέζι, που γράφει: «Εδώ ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι… Ελπίζουμε να πάρετε ό,τι και εκείνη!».

H σκηνή προστέθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν ο σκηνοθέτης Rob Reiner σκέφτηκε πως η ταινία εστιάζει υπερβολικά πάνω στον Χάρι και αδικεί τη Σάλι. Η περίφημη σεναριογράφος Νοra Ephron, που δεν ζει πια, δήλωσε: «Θέλαμε κάτι που να κάνει τη Σάλι θέμα συζήτησης. Και το να υποδύεται μια γυναίκα οργασμό δημοσίως, μπορεί να την κάνει θέμα συζήτησης».

Ο σκηνοθέτης Rob Reiner ήταν που επέλεξε το συγκεκριμένο εστιατόριο, ενώ ο πρωταγωνιστής Βill Crystal σκέφτηκε τη θανατηφόρα ατάκα μετά τον οργασμό της Σάλι. Πρόκειται για την ατάκα της ηλικιωμένης που κάθεται λίγα τραπέζια πιο δίπλα από τον Χάρι και τη Σάλι στην επίμαχη σκηνή: «Θα πάρω κι εγώ ό,τι παρήγγειλε η κυρία!».

Η ηλικιωμένη δεν ήταν άλλη από τη μητέρα του σκηνοθέτη. Όταν πέθανε, μάλιστα, οι New York Times έγραψαν γι’ αυτή πως ήταν η γυναίκα που είπε την πιο αστεία ατάκα στην ιστορία του κινηματογράφου!

Και αν πιστεύετε πως η σκηνή ήταν εύκολη, τότε κάνετε λάθος. Η σκηνή γυρίστηκε δεκάδες φορές, με τη Meg Ryan στην καρέκλα να υποκρίνεται επί τρεις ώρες τον πιο διάσημο οργασμό της ιστορίας! Οι άντρες του συνεργείου ήταν αφύσικα σοβαροί και σιωπηλοί, έχει πει ο σκηνοθέτης.

Επίσης, ο Reiner είπε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι όταν έπρεπε να δείξει στη Meg Ryan πώς να παίξει τη σκηνή, έκανε κι ο ίδιος πως είχε οργασμό, μπροστά στα μάτια της μητέρας του…

Πηγή : Balleto.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins