Σε κώμα ο 5χρονος γιός του Usher μετά από βουτιά!

Μοιραίο παραλίγο να αποβεί το μπάνιο για τον 5χρονο γιο του Usher, ο οποίος νοσηλεύεται σε κώμα μετά από ατύχημα στην πισίνα του σπιτιού τους!

Ο Usher V, όπως ονομάζεται το αγοράκι, κολυμπούσε υπό την επιτήρηση της θείας του. Ο μικρός είδε ένα παιχνίδι του στον πυθμένα της πισίνας, κοντά στο σημείο εξόδου του νερού και βούτηξε για να το φτάσει.

Το χέρι του 5χρονου εγκλωβίστηκε στην έξοδο απορροής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κολυμπήσει προς την επιφάνεια, ενώ η θεία του άρχισε να καλεί σε βοήθεια! Ένας από τους εργαζόμενους στο σπίτι έσπευσε και έβγαλε τον μικρό από το νερό και του έκανε τεχνητή αναπνοή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 5χρονο σε νοσοκομείο της Ατλάντα, όπου και νοσηλεύεται.

Παρά το ότι ο Usher V είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οι πληροφορίες για την υγεία του είναι καλές: «ο γιός μου είναι καλά και αναρρώνει… Ευχαριστώ για την στήριξη και τις προσευχές σας», δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του ο ράπερ -που είναι σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την κηδεμονία- και ευχαρίστησε ονομαστικά την θεία του και τους δύο άνδρες που έσωσαν τον μικρό.

Παιχνίδι της μοίρας;
Το σοβαρό ατύχημα του 5χρονου έγινε περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του 11χρονου θετού γιού του Usher, έπειτα από ατύχημα με jet ski!

 

Πηγή: star.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins