Ταξίδι στις τοποθεσίες του «Game of Thrones»

Οι θαυμαστές της αστείρευτης φαντασίας του George R.R. Martin και της επιτυχημένης σειράς της HBO μπορούν να ταξιδέψουν στις τοποθεσίες που έχει γυριστεί η σειρά, μέσω γνωστής ταξιδιωτικής εταιρείας που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

3454-530x511

Η εταιρεία Viator διοργανώνει δύο περιοδείες «Game of Thrones», μία στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και μία στο Μπέλφαστ στη βόρεια Ιρλανδία.

Στην πέτρινη πόλη του Ντουμπρόβνικ, οι τουρίστες θα περιηγηθούν στο… Kings Landing, δηλαδή στην πρωτεύουσα των επτά Βασιλείων.

6323-530x330

Εκεί γυρίστηκε και η μάχη «Blackwater» μεταξύ του Stannis Baratheon με τους Lannister.

Στις εκδρομές θα υπάρχει και ένας έμπειρος στο «Game of Thrones» ξεναγός, ο οποίος θα συνδυάζει τα ιστορικά στοιχεία με τα γυρίσματα της σειράς.

4401-530x330

Η εκδρομή στο Μπέλφαστ, η οποία θα διαρκέσει εννέα ώρες, περιλαμβάνει τις σπηλιές όπου η Melisandre γέννησε τη… μαύρη σκιά, καθώς και το λιμάνι Lordsport Harbour. Εκεί βρέθηκε ο Theon Greyjoy όταν επέστρεφε στην πατρίδα του (Iron Islands).

2547

Εκπρόσωπος της εταιρείας Viator δήλωσε ότι οι ταινίες και οι σειρές πάντα τους ενέπνεαν για ταξίδια. Η Kate Sullivan από το Viator.com ανέφερε για παράδειγμα τον Χάρι Πότερ, τον πύργο του Downton και το Sex and the City.

Πηγή: e-radio

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins