Το μούσι σας κρατάει νέους, υγιείς και γοητευτικούς

Εκτός από το ότι είναι πολύ σέξι και πραγματικά απίθανο χαρακτηριστικό…

το μούσι είναι πια και ένα δώρο στην υγεία σας. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες με μούσι και μουστάκι στην πραγματικότητα απολαμβάνουν αναρίθμητα οφέλη, πέραν της αδιαμφισβήτητης και άμεσης γοητείας.

Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο Southern Queensland, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Radiation Protection Dosimetry, απέδειξε ότι το μούσι εμποδίζει το 90%-95% των ακτίνων UV, επομένως καθυστερεί τη γήρανση και μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.

Κι αν έχετε άσθμα; Η γύρη και η σκόνη απλώς μπερδεύονται ανάμεσα στις στιλπνές τρίχες του προσώπου σας που σας προστατεύουν από τους επικίνδυνους «εισβολείς». Επιπλέον, το μούσι κρατάει το πρόσωπο σας ενυδατωμένο και το προστατεύει ενάντια στον άνεμο διατηρώντας το όμορφο και φρέσκο. Ακόμα, θυμηθείτε ότι το ξύρισμα έχει τα μειονεκτήματά του, καθώς κάνει τις τρίχες να γυρίζουν προς τα μέσα, ενώ μπορεί να προκαλέσει και βακτηριακές μολύνσεις που οδηγούν στην ακμή.

Έχετε πετάξει το ξυραφάκι σας ή ακόμα; Προκειμένου να διεξάγουν την έρευνα, οι ειδικοί άφησαν μοντέλα με και χωρίς μούσι κάτω από τον αφόρητο ήλιο της Αυστραλίας και έπειτα συνέκριναν την ποσότητα ακτινοβολίας που απορρόφησε το κάθε μοντέλο.

Παρόλα τα θετικά, μην ξεχνάτε να φροντίζετε διεξοδικά και σωστά τα γένια σας, καθώς οι τρίχες μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις, αν δεν φροντίζετε για την υγιεινή του προσώπου σας. Γενικότερα, εκμεταλλευτείτε όλα τα ειδικά είδη καλλυντικής χρήσης που υπάρχουν για το μούσι σας, όπως σαπούνια και έλαια, προκειμένου να διατηρήσετε τα γένια σας σε καλή κατάσταση και να δείχνετε γοητευτικοί και όμορφοι.

Πηγή : tsekouratoi.gr

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins