Ο Tolis Q καλεσμένος στην εκπομπή Welcome to my House

Βιογραφία – Tolis Q

// Ο Καλλιτέχνης //
Λίγοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν πραγματικά να διεκδικήσουν τον τίτλο του DJ, παραγωγού/remixer, καλλιτέχνη, και συγχρόνως ιδιοκτήτη label/επιχειρηματία και διοργανωτή πάρτι… και ακόμη λιγότεροι καταφέρνουν να εντρυφήσουν σε όλους αυτούς τους ρόλους ταυτόχρονα… Ο Tolis Q από την Αθήνα, το έχει καταφέρει και μέσα από σκληρή δουλειά έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο διακεκριμένες παρουσίες στο χώρο της βιομηχανίας ανά τον κόσμο.
Ο Αποστόλης Παλάντζας, κατά κόσμον «Tolis Q», αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για τη μουσική μέσω της αφοσίωσης με την οποία υπηρετεί την τέχνη του. Η δικαίωση έρχεται μέσα από τις επιτυχημένες παραγωγές του και τις κυκλοφορίες που έχει υπογράψει μέσω του label του “Quantized Music”, οι οποίες συχνά υποστηρίζονται από κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Ο Τόλης γνωρίζει καλά πως λειτουργεί η μουσική. Κατέχει την τέχνη της επιλογής. Ξέρει τι του αρέσει και τι αισθάνεται στο dancefloor και το εκφράζει μέσα από όσα δημιουργεί με τη μουσική στα DJ sets, με το label της Quantized ή τους ήχους που χρησιμοποιεί σε κάθε νέα κυκλοφορία του.
Τα dj sets του, γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι γεμάτα ευφορία, στυλ και άποψη, και συνεχώς αποκαλύπτουν τις ικανότητές του μέσα από δυνατά χορευτικά sessions που χαρίζουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.
Με μια πλήρη δισκογραφία από παραγωγές, συνεργασίες και remix στο ενεργητικό της, η εταιρεία του Τόλη παράγει αισθησιακά grooves, βαθιές παλλόμενες μπασογραμμές, και δυνατά κομμάτια γεμάτα ενέργεια τα οποία παίζονται από πολλούς DJs, καθώς και σε μεγάλα soundsystems στα πιο εκλεκτά lounge σε όλο τον κόσμο.
Oι πρώτες παραγωγές και τα remix του Τόλη προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της βιομηχανίας – ένα remix για τον φημισμένο Jim Rivers κυκλοφόρησε από την Global Underground (διάσημη δισκογραφική η οποία πρωταγωνίστησε στην έκρηξη της χορευτικής μουσικής κατά τη δεκαετία του 90). Ακολούθησαν κι άλλα remixes και συνεργασίες που κατάφεραν να μπουν στους κατάλογους μερικών από τα πιο επιφανή labels και έχουν την υπογραφή διαφόρων ανερχόμενων
labels όπως η Rebirth, η ACDC, η Presslab και η Kumquat Tunes.

// Το Label //
Στα τέλη του 2007, ο Τόλης και ο συνεργάτης του Alex [Lex (Athens)] ίδρυσαν την Quantized Music – ένα label αλλά και μια πλατφόρμα η οποία αποκαλύπτεται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα επερχόμενα imprints στην αγορά.
Η Quantized λειτουργεί ως διέξοδος για τις προσωπικές παραγωγές του Τόλη αλλά έχει επίσης σαν στόχο την ανάδειξη μερικών, από τους πιο hot νέους παραγωγούς της underground χορευτικής μουσικής σκηνής έχοντας αναμφίβολα χτίσει ένα όνομα υψηλού επιπέδου υπό την έμπειρη καθοδήγηση του Τόλη.

// Το Μέλλον //
Η φιλοδοξία και το πάθος που χαρακτηρίζουν όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για τα επόμενα βήματα. Ο Τόλης αποδέχεται ταπεινά το ρόλο του να ηγηθεί μιας ομάδας ταλέντων στην underground σκηνή.
Η ανοδική του πορεία συνεχίζεται αδιάκοπα και στο 2014. Με τη δέσμευση να παραμείνει πιστός στην αγάπη του για τη μουσική, και με υψηλούς στόχους για το μέλλον, τα καλύτερα από τον Tolis Q έρχονται… – J. Hill,

The Writing Studio NYC ©2013
www.quantized-music.com
www.beatport.com/artist/tolis-q/39236
www.facebook.com/tolisq
www.twitter.com/tolisquantized
www.residentadvisor.net/dj/tolisq

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins