Οι Videotapes καλεσμένοι στην εκπομπή House Drops

Η πρώτη τους on deck συνάντηση ήταν το 2002 σε ένα θεματικό party. Ακολούθησαν κι άλλα parties μέχρι το καλοκαίρι του 2008, όπου η σύμπραξη αυτή δημιούργησε τους FofoQUEIRAS. To 2011 και αφού έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετά Bar της Αθήνας μετονομάζουν το duo σε Videotapes.
Από το ξεκίνημά τους οι μουσικές αναφορές και επιρροές είχαν να κάνουν με τις δεκαετίες του 70 και του 80, σύντομα όμως το μουσικό τοπίο διανθίστηκε με καινούργιες παραγωγές της Nu Disco, της Electro Funk και της εναλλακτικής Electro σκηνής, τροφοδοτούμενο όμως πάντα από τις ρίζες του.
Έχοντας παίξει πλέον στα περισσότερα Club-Bar της Αθηναϊκής σκηνής και έχοντας διατελέσει Residents σε κάποια από αυτά, παράλληλα ξεκίνησαν το 2012 το Concept Party “The Workout” σε συνεργασία με άλλους DJ μετατρέποντας τα εκάστοτε μέρη σε χώρους χορευτικής εκγύμνασης.
Μετά από σχεδόν 5 χρόνια και πάντα με διάθεση home based στις εμφανίσεις τους, το μότο τους εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο. «ο κάθε χώρος είναι εν δυνάμει ένα dancefloor και τα πάρτυ ένας ανεξάντλητος διαγωνισμός χωρού»!!!

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins