Βρέθηκε μωρό εξωγήινος στο Μεξικό;

Ένα πτώμα ενός  υποτιθέμενου μωρού εξωγήινου παραδόθηκε σε αυτούς από έναν αγρότη στο Μεξικό, τον Marao Lopez ο οποίος έπιασε το πλάσμα ζωντανό το 2007. Βρήκε τον υποτιθέμενο εξωγήινο σε μια παγίδα για ζώα.

Φοβήθηκε τόσο από την εμφάνιση του μικροσκοπικού θηρίου που προσπάθησε να το σκοτώσει από πνιγμό βάζοντας το κάτω από το νερό σε ένα χαντάκι. Αλλά του χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες και λίγες ώρες προτού να μπορέσει να τον σκοτώσει τελικά. Έπρεπε να τον κρατήσει για αρκετές ώρες κάτω από το νερό πριν πεθάνει.

Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν έλεγχο του DNA και άλλες εξετάσεις στο πλάσμα και τα αποτελέσματα τους άφησαν όλους σοκαρισμένους. Οι δοκιμές αποκάλυψαν ένα πλάσμα άγνωστο στην ανθρωπότητα. Είχε σκελετό που μοιάζει με σαύρας, τα δόντια του δεν είχαν ρίζες όπως αυτά των ανθρώπων και μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή του και να παραμείνει κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το διογκωμένο πίσω μέρος του εγκεφάλου του ίσως αποτελούσε σημάδι της ευφυίας του.

Αλλά το ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας είναι ότι ο γεωργός ο οποίος είχε σκοτώσει το μωρό εξωγήινο είχε πεθάνει μυστηριωδώς. Είχε καεί στο αυτοκίνητό του στο πλάι ενός δρόμου. Ο εμπειρογνώμονας UFO Joshua P. Warren αναφέρει ότι η θερμοκρασία στην οποία το αυτοκίνητο κάηκε ήταν υψηλότερη από αυτή κανονικής φωτιάς. Αυτό οδήγησε σε φήμες ότι ο αγρότης σκοτώθηκε από τους λεγόμενους εξωγήινους φύλακες του μωρού που ζητούσαν εκδίκηση. Ο εμπειρογνώμονας UFO Jaime Maussan πιστεύει ότι η ιστορία δεν είναι μια φάρσα. Αγρότες είχαν βρει άλλο παρόμοιο πλάσμα αλλά το έσκασε όταν πλησίασαν.

Υπάρχουν συχνές θεάσεις UFO και μυστηριώδη αγρογλυφικά που εμφανίζονται στην περιοχή όπου το πλάσμα βρέθηκε. Αν και η είδηση ​​πρώτα προβλήθηκε από μεξικάνικο τηλεοπτικό κανάλι το 2007, οι πρώτες φωτογραφίες και τα βίντεο από το απαίσιο πλάσμα δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα www.bild.de

Άλλοι πιστεύουν ότι η ιστορία είναι μια πλήρης φάρσα. Πολλοί πιστεύουν ότι το πλάσμα δεν είναι εξωγήινος, αλλά μια περίεργη μετάλλαξη μωρού πιθήκου…

Πηγή : to-gamato.com

You must be logged in to post a comment Login

Like Radio

Συνήθως απαντάει αμέσως.

Στείλτε τα μηνύματα σας στο Viber του Σταθμού μας !!!

Powered by WpChatPlugins